Tuesday, August 17, 2010

Ramadhan Ini.....................2010

Eh.... da masuk hari ke-7 da puasa... cepat betol masa berlalu... Selamat berpuasa untuk aku...hehe dan kengkawan....

Tahun nie... lebih kurang sama gak la ngan puasa tahun lepas... puasa kat tempat org.. maklum la perantauan katakan.. hehehe...

Tapi yang buat puasa tahun nie best... sebab kengkawan je la... Kalau tahun lepas team memasak kat umah ada... Ijat, Harris, John, & Amy.... Tahun nie.. team tetap ada.. cumanya org berbeza, ada... DD, Wan, Sukeman & Raja... Papepon tugas aku tetap sama... MEMASAK... penat skit... tp seronok bila tgk member2 lain melantak tak hengat time bebuka termasuk la aku (tapi maintain sopan)... Nampak gaya bleh la buka Restoran tak lama lagi...hahahaha.

Mula-mula 2 pikir gak nak beli kat bazar... tp, lauk pauk kat cnie... sumer tak sedap... (tepikir gak kadang-kadang...tak de deria rasa ke diorang nie...) Nak buat cam ner kan, org yg tak pernah jual tetibal jual kat bazar... cam hampeh.. tp nak buat cam ner.. dia pon nak cari rezki gak... heee.. yang dah biasa jual, tak jual la plak... sabor je la... Dan aku pon tekad untuk masak time bebuka dan sahur... Stakat nie tak penah miss lagi masak time bebuka.. tp da 2 kali miss untuk sahur... terlewat... ngeh..ngeh.. ngeh..

Papepon.. puasa tahun nie.. tetap ada kelainannya.. mungkin sebab si dia.. lalalala.

1 comment:

  1. si dia eh...ade citer menarik x bgtau aku nih

    ReplyDelete